NİLÜFER SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKIF MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Nilüfer Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sayın Hanife KALYONCU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını nezaket ziyaretinde bulundu.

Zaman zaman Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret eden Nilüfer Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sayın Hanife KALYONCU Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulunu ziyarette bulundular. Nilüfer Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sayın Hanife KALYONCU dernek ve çalışmaları hakkında bilgi edinirken Nilüfer bölgesinde ikamet eden Gazi ve Şehit aileleri ile yakından ilgilendiğini, varsa sıkıntılarının çözümü konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade ederken Yaklaşmakta olan yeni yıl dolayısı ile Gazi ve Şehit ailelerinin yeni yılını kutladılar. Her şeyin gönüllerince olmasını dilediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ da kendisi, Yönetimi ve üyeleri adına teşekkür ederek Nilüfer Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sayın Hanife KALYONCU ve çalışanlarının yeni yıllarını kutlayarak sağlık ve mutluluk dilediler.

Paylaş