ŞEHİT BABASI TURAN VEFAT ETTİ

Şehit Astsubay Hüseyin TURAN’ ın Babası Ömer TURAN tedavi gördüğü Orhangazi Devlet Hastanesi'nde vefat etti.

Şehit Babası Ömer TURAN 23.01.2023 tarihinde tedavi gördüğü Orhangazi Devlet Hastanesi'nde vefat etti. Şehit Babası Ömer TURAN, Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekteydi, solunum yoları ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle palyetif servisinde tedavi görürken 98 yaşında yaşamını yitirdi. Şehit Babası Ömer TURAN’ nın cenazesi 24.01.2023 tarihinde Orhangazi Bayır Mahallesi Bayır Mahallesi Cam inde öğle namazına müteakip kaldırılıp mahalle mezarlığına defnedildi.

Şehit Babası Ömer TURAN’ ın cenaze törenine Orhangazi Kaymakamı Süleyman ÖZÇAKICI, Orhangazi Belediye Başkan Bekir AYDIN, Orhangazi Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer ÖZKAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gazi, Şehit Aileleri ile Şehit Basının ailesi ve sevenleri katılım sağladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehit Babası Ömer TURAN’ a Allah’ tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Paylaş