ŞEHİT COŞKUN ÇALI NIN MEVLİDİ

    14 Mayıs 2011 yılında Hakkari’nin Çukurca İlçesi Üzümlü Bölgesi’nde mayın arama tarama çalışmaları sırasında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma erin Bursa nüfusuna kayıtlı Coşkun Çallı olduğu belirtilmişti. Hakkari’de yapılan törenin ardından şehit jandarma er Çalı’nın cenazesinin memleketi  Bursa Nilüfer İlçesi Yolçatı Köyüne gönderilerek Köyünde defnedilmişti.

    14.Mayıs 2011 yılında şehit olan çocukları için mevlit okutturmak isteyen ailesi dernek üyelerimizden olup derneğimizi arayarak dernek üyelerine de mesaj yollamamızı istediler ve bizleri de mevlitlerine davet ettiler. Bizlerde dernek yönetimi olarak davete icabet ettik. Şehit Babamız Hasan ÇALI ile Köy Mezarlığında bulunan şehidimizin mezarını ziyaret ederek dua ederek şehidimizin yanından evine geçerek aile ile kapının önünde bir süre sohbet ettik. Şehit Babası Hasan ÇALI çocuğum şehit oldu olalı her yıl bu şekilde mevlit okutturuyorum Allah ömür verdiği sürece de okutturacağım kimseden bir şey istemeden kendi imkanları ile yapmaya çalıştığını söyledi.

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şehit babası Hasan ÇALI ya bizleri davet ettiği için kendisine ve ailesine şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder dualarının ve hayırlarının kabulünü Rabbimden dilerken Şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş