REGAİP KANDİLİNDE ŞEHİT VE GAZİLER DUALARLA ANILDI

Osmangazi İlçe Müftülüğü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile birlikte, Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtı Konferans Salonunda mevlit düzenledi.

Osmangazi İlçe Müftülüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Regaip Kandili dolayısıyla tüm şehitlere ve ahrete intikal eden gazilere mevlit programı düzenlediler. Mevlit programında tüm gazi ve şehitler dualarla anıldı. Osmangazi Müftüsü Mehmet UZUN gazi ve şehitlerimiz bizlerin geleceği için uzuvlarından, canlarından geçtiler onlara ne yapsak azdır. Bugün burada bir kez daha gazi ve şehitlerimizi dualarla yad ettik, Allah onlardan razı olsun derken gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelebilecek tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederken tüm İslam aleminin, Regaip Kandillerini kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Osmangazi Müftüsü Mehmet UZUN’ a birbirinden değerli hocalara dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan bu özel ve güzel günde yanlarında oldukları için teşekkür edip, Katılım sağlayan ailelerin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandillerini kutladı.

Mevlit programına Osmangazi Müftüsü Mehmet UZUN, Ulucami ve Mihraplı cami hocaları ile gazi ve şehit aileleri katılım sağladılar.

Paylaş