GAZİANTEP TEN GELEN ACI HABER

112 Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Tayfun ADAK, vatani görevini yapmak için yedek subay olarak gittiği, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, yıkılan binanın enkazı altında kaldı.

Kahramanmaraş merkezli olan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, kurtarma çalışmaları sürerken, Bursa’nın Karacabey ilçesinde 112 Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Tayfun ADAK, vatani görevini yapmak için Topçu Subay Çavuş olarak gittiği Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, kendisi gibi asker olan 2 ev arkadaşı ile birlikte yıkılan binanın enkazı altında kalarak vefat ettiler. Topçu Subay Çavuş Tayfun ADAK’ ın naaşı, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde alınarak, Bursa’nın Karacabey ilçesindeki ailesinin yanına getirildi. Bursa Karacabey Ulucamii’ nde kılınan öğle namazının ardından askeri törenin ardından, Karacabey Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Topçu Subay Çavuş Tayfun ADAK’ ın cenaze törenine, Karacabey Kaymakamı Tahsin KURTBEYOĞLU, Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Sadullah GÜMÜŞ, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman ÇELİK, Karacabey Belediye Başkanı Ali ÖZKAN, Bursa Merkez Komutanı Topçu Albay Ferhat ÖZBAY, Askeri Erkan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanın Metin ŞENOL, Gazi şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Paylaş