NİLÜFER İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHİN İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ümit ŞAHİN’ i ziyaret ettiler.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Ümit ŞEHİN’ i Dernek Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, Emniyet Teşkilatının gazi şehit ailelerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederken ailelerin yaşamış oldukları bazı konular ile ilgili istişarede de bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ümit ŞAHİN’ e göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ümit ŞAHİN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını, gerek şahsı gerekse Emniyet Teşkilatı olarak her daim gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade ederken, Dernek Başkan ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Paylaş