ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan ve yönetim kurulu üyeleri şehit ailesini evinde ziyaret ettiler.

Piyade Komando Üsteğmen Feral ALTUN 02.11.1987 tarihinde Mardin’ in Cizre İlçesinde teröristler tarafından şehit edildi. Şehit Feral ALTUN’ un Babası Alim ALTUN’ u ve annesini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Sekreter Gazi İsmail TOPÇU evinde ziyarette bulundular. Şehit Piyade Komanda Üsteğmen Feral ALTUN’ un babası Alim ALTUN da TSK de sağlık personeli olarak görev yapmış ve oradan emekli olan bir TSK mensubudur. Şehit Piyade Komando Üsteğmen Feral ALTUN ailenin tek evladıdır. Mardin İli’ nin Cizre İlçesinde görev yaparken 02.11.1987 tarihinde teröristler tarafından şehit edilmiştir. Naaş’ ı Bursa Çekirge Askeri Şehitliğine defnedilmiştir.

Şu anda 89 yaşında olan Şehit Babası Alim ALTUN kalp hastası olan eşi şehit annemizle birlikte evdeki bakıcılarının desteğiyle yaşamlarını idame ettirdiklerini söyledi ve ziyaretlerinden dolayı dernek başkanına, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

 

Paylaş