ŞEHİT BABASI RECEP VARDAR VEFAT ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden Şehit babası Recep VARDAR hakkın rahmetine kavuştu.

Vatani görevini yaparken 1996 yılında Kuzey Irak sınırı Yüksekova Derecik Köyünde bölücü terör örgütü tarafından Şehit edilen Cemil VARDAR' ın babası Recep VARDAR bir yıl önce eşi şehit annesi Münevver VARDAR' ı kaybetmişti. Eşini kaybettikten sonra sağlık durumu sık sık bozulmaya ve kronik hastalıkları nüksetmeye başladı. 15 şubat ta dernek yönetimi Şehit babasını evinde ziyaret ederek moral vermişlerdi. Şehit babası Recep VARDAR 10 gün önce yeniden rahatsızlanarak Bursa Şehir Hastanesi yoğun bakımına kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Yapılan tedavilere cevap vermemesi neticesinde Şehit babası Recep VARDAR hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Gülbahçe Mahallesi Yenidoğan Camisinde kılınan ikindi namazından sonra, Pınarbaşı mezarlığında eşi şehit annesi Münevver VARDAR’ ın yanına defnedildi. Cenazesi törenine Tümşad yönetim kurulu üyeleri, gazi ve şehit aileleri, Osmangazi İlçe Askerlik şubesinden Askeri Erkan, Recep VARDAR’ ın ailesi ve yakınları katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak merhum şehit babası Recep VARDAR’ a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Paylaş