TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİN’ DEN ZİYARET

Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Adem ERDEM ve Yönetim Kurulu üyelerinden, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Adem ERDEM 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Adem ERDEM 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatına katılarak gazi olduğunu savaşın nasıl bir duygu olduğunu bilen ve yaşayan kişi olarak tarihe yön veren ve bu uğurda çanlarını feda eden aziz şehitlerimizin temsil eden dernek yöneticilerini ziyaret etmek yanlarında olmak istediklerini acılarını acıları olduğumuzu bilmeleri ayrıca her daim yanlarında olacaklarını ifade ederken tüm şehitlerimizi ve ahrete itikal eden gazilerimizi rahme minnet ve şükranla anar hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömür dileriz dedi. ve kahraman gazilerimiz adına şükran ve minnetlerimizi sunarız.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını Metin ŞENOL Çanakkale’ de bundan 108. Yıl önce ağır bedeller ödeyerek bizlere bu cennet vatanı yurt eden ve bu anlamlı günde bizleri ziyaret eden, Dernek Başkanı Adem ERDEM ve Yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş