GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ SOYLEŞİDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Yönetim Kurulu Üyeleri, Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘ de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma adına söyleyişe katılım sağladılar.

Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından davet edilen; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL; Kanını dökmüş, uzuvlarını kaybetmiş, iyileşip kalan parçalarını da feda etmeye hazır Mehmetçiğin inancıdır. Bir mezar taşı bile olmadan kaybolup gitmiş isimsiz kahramanların ağıtlarıdır. Bağımsızlık için canını feda etmiş yüz binlerin sesidir Çanakkale, Çanakkale şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından olan ve kahraman ecdadımızın topraklarımıza göz dikenlere karşı şanlı destan olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıldönümünün anlamını ifade eden söyleyişi yapmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ragıp BURAK, Öğretmenleri ve öğrencilerine şahsı yönetimi adına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı sunumuna davet ettiklerinden dolayı teşekkürlerini sundu .

Paylaş