ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Koordinesinde şehitlikler ziyaret edilip şehitlerimizi dualarla anıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Koordinesinde her bayram arifesi olduğu gibi, Ramazan bayramı arifesinde şehitlikler ziyaret edildi. Arife günü gerçekleştirilen şehitlik ziyaretlerine, Bursa Merkez Komutanı Albay Ferhat ÖZBAY, Bursa Jandarma Personel Komutanı Binbaşı Selim YUMAK, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yaşar YARAY, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ile gazi ve şehit ailelerin yanı sıra vatandaşlar katılım sağladılar. Osmangazi İlçe Müftülüğünün görevlendirmiş olduğu, Hamitler Yeşilyurt Camii İmam Hatibi Güner AYDEMİR’ in katılımı ile asker ve polis şehitlikleri ziyaret edilerek dualarla anıldı. Hamitler Şehitliğinin ardından gazi ve şehit aileleri ile birlikte Pınarbaşı Şehitliğine geçildi. Pınarbaşı Şehitliğinde Osmangazi İlçe Müftülüğünün görevlendirmiş olduğu, Üftade Camii İmam Hatibi Halil YÜCEL’ in tüm şehitlere, ahrete intikal eden gaziler okumuş olduğu kuran ve dualarla anarak tüm şehit ailelerin gazilerin ve tüm İslam âleminin ramazan bayramlarını kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Hamitler Yeşilyurt Camii İmam Hatibi Güner AYDEMİR, Üftade Camii İmam Hatibi Halil YÜCEL’ teşekkür edip, Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramlarını şeker tadında geçmesini diledi.

Paylaş