ŞEHİT ANNESİNİ HASTANEDE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden ameliyat olan şehit annesini başkan ve yönetim kurulu hastanede ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan şehit annesi Öznur ALTANAY 1993 yılında küçük oğlunu şehit vermiş, astsubay olan eşi Ayhan ALTANAY' ı da 2018 yılında kaybeden şehit annemiz tatil için gittiği Marmaris’te rahatsızlanarak, Bursa’ya dönen ve yapılan muayeneler neticesinde ameliyata karar verilmiştir.3 Mayıs ta yapılan başarılı operasyon neticesinde yoğun bakımda tedavisi devam etmiş sonra normal odaya alınan annemizi, Dernek Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu Üyelerinden Sevim GÜRKAN, İsmail GÖKÇEN, Mine SATIR, Adnan YILMAZ hastanede ziyaret ettiler. Annemize geçmiş olsun dileyerek bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordular. Şehit annemiz Öznur ALTANAY ziyaretlerinden dolayı Başkan Metin ŞENOL ve Yönetim Üyelere teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL annemize acil şifalar dileyerek ihtiyacı olduğu an kendilerini arayabileceğini söyledi.

Paylaş