MHP GENEL SEKRETER İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN TÜMŞAD ‘I ZİYARET

MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN, MHP İl Başkanı M. Cihangir KALKANCI ve Bursa Milletvekili adayları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

MHP GENEL Sekreter ve Bursa birinci bölgeden 1.sıradan Milletvekili adayı İsmet BÜYÜKATAMAN, MHP Bursa ikinci bölge 1.sıradan Milletvekili adayı Fevzi ZIRHLIOĞLU, MHP İl Başkanı M. Cihangir KALKANCI, İl İlçe Yöneticileri 14 Mayıs ta yapılacak seçim çalışmaları programlarında bu ülke için en kıymetlilerini ülkenin bekası için feda eden şehit yakınlarını, gözlerini kırpmadan uzuvlarını feda eden kahraman gazileri onları temsil eden derneklerinde ziyaret ederek saygı ve şükranlarını sunmak, sorunlarını birebir kendilerinden dinlemek için Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesindeki seminer salonunda bir araya geldiler. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili adayı İsmet BÜYÜKATAMAN şehit yakınlarını ve gazileri ilgilendiren çalışmalar yaptıklarını, sorunların giderilmesi hususunda ne yapılması gerekiyorsa yapacakları söyledi. Tümşad Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını içeren dosyaları, Meclisine giderek MHP Grup Başkanına verdiklerini, yeniden iktidara geldiklerinde bu sorunların çözümü noktasında kendilerinden destek vermeleri konusunda talepte bulundu. Milletvekili adayı İsmet BÜYÜKATAMAN’ ın, Milletvekili adayı Fevzi ZIRHLIOĞLU’ nun ziyaretlerinde Mihraplı Şehitlik Anıtı yerleşkesindeki seminer salonunda Muharip Gaziler Dernek Başkanı Adem ERDEM, Yönetimi v e üyeleri, Emniyet Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Nevin FIRTINA, Yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu. Onlarda sorunları anlatarak taleplerini bildirdiler. Muharip Gaziler Dernek Başkanı Adem ERDEM Muharip Gaziler şeref aylıklarının yükseltilmesi konusunda hükümete verdikleri destek için MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN ‘a ve MHP yöneticilerine teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL MHP Genel Sekreteri ve Milletvekili adayı İsmet BÜYÜKATAMAN’ a MHP Milletvekili adayı Fevzi ZIRHLIOĞLU’ na MHP İl Başkanı M. Cihangir KALKANCI ‘ya, İl İlçe Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı şahsı, yönetimi ve üyeleri adına teşekkür ederek seçimlerde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş