AKP MİLLETVEKİLİ ADAYI REFİK ÖZEN'DEN ZİYARET

AK Parti Bursa 1.Bölge ikinci sıradan milletvekili adayı Refik ÖZEN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili, Bosna-Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grup Başkalığı, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanvekili görevlerinde bulunmuş, 14 Mayıs seçimlerinde tekrar Bursa halkını mecliste temsil etmek için birinci bölge 2.sıradan Milletvekili aday olan Refik ÖZEN, Mihraplı Şehitlik Anıtı yerleşkesindeki seminer salonunda gazi ve şehit aileleriyle buluştu. Milletvekili adayı Refik ÖZEN ülkenin bekası için uzuvlarını feda eden kahraman gazilerin, canlarını feda eden şehitlerimizin emanetlerinin sorunlarını kendilerinden dinlemek, iktidara geldiklerinde ivedilikle bu sorunların giderilmesi konusunda derneklerle ortaklaşa neler yapılacağı konusunda bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirildiğini söyledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, şehit anne babaların maaşlarının başta olmak üzere, 5434- 5510 kapsamındaki gazi ve şehit ailelerinin özel hastanedeki sıkıntılarını, Ötv, seyahat kartları gazilerimizin ortez protez ve diğer sorunlarını anlatarak iktidara geldiklerinde bu sorunların giderilmesi konusunda desteklerini beklediklerini söyledi. Milletvekili adayı Refik ÖZEN in ziyaretinde Muharip Gaziler Başkanı Adem ERDEM, Yönetimi ve üyeleri, Emniyet Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Nevin FIRTINA, Yönetimi ve üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda onlarda sorunlarını anlatarak çözüm konusunda destek beklediklerini söylediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Milletvekili adayı Refik ÖZEN’ e AK Parti Osmangazi İlçe Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkür ederek seçimlerde ve görevlerinde başarılar diledi.

Paylaş