GAZİ TURGUT USTABAŞ’ I ZİYARET

Bursa Anadolu Lisesi tarafından yapılan Sosyal ve Kültürel Faaliyetler neticesinde elde edilen gelirle  bir şeyler yapmak istemişlerdi. Öğrenciler etkinlik gelirinden ede ettikleri gelirle tekerlekli sandalye alarak alına bu sandalyeleri Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği ile yapılan koordine sonucunda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine Bursa Şubesine teslim etmişlerdi.

Dernek olarak bizlerde bizlere teslim edilen tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine vermeye gayret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde derneğimize ulaşan gazi Turgut USTABAŞ kendisinin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Gazi Turgut USTABAŞ askerli görevini yerine getirirken araba ile geçirmiş olduğu kaza sonucunda yürüyemediğini bu nedenle tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yönetim olarak öğrencilerin bizlere emanet ettikleri tekerlekli sandalyeyi Bursa Orhangazi İlçesinde ikamet eden gaziyi ziyaret ettik ve emanetini kendisine verdik. Gazimizle bir süre sohbet ettik kendisi evde kardeşleri ile yaşadığını durumunun iyi olduğunu yasal bir sıkıntının olmadığını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Gazi Turgut USTABAŞ’ a şahsım yönetimim ve üyelerim adına sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir hayat dilerim.

Metin ŞENOL

BAŞKAN  

Paylaş