JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 184. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Jandarma Teşkilatımızın 184. Yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, vatanımızı korumak, halkımızın güvenliğini sağlamak ve hukukun üstünlüğünü temin etmek adına yaptığınız kahramanca görevleri onurla anıyoruz.

184.yıl önce, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesi sırasında kurulan Jandarma Teşkilatı, tarihimizin köklü bir parçası haline gelmiştir. Geçmişten günümüze, toplumun huzurunu ve güvenliğini sağlamak için fedakârlıkla çalışan jandarmalarımız, vatanımızın dört bir köşesinde görev yapmaktadır. Jandarma Teşkilatı, ülkemizin kırsal bölgelerinde, sınır noktalarında, dağlarda, ormanlarda ve deniz kıyılarında güvenlik sağlama misyonunu üstlenmiştir. Görevlerini büyük bir özveriyle yerine yetiren jandarmalarımız, terörle mücadele, kaçakçılıkla mücadele, uyuşturucuyla mücadele, trafik güvenliği gibi alanlarda önemli bir rol oynamaktadır. Jandarma Teşkilatı, hem askeri hem de polisiye yetenekleri bünyesinde barındırarak çok yönlü bir güvenlik gücüdür. Ülke genelindeki asayişin korunmasında, afetlere müdahalede ve vatandaşlarımızın yardımına koşmada da önemli bir rol oynamaktadır. Toplumumuzun güvenliğini sağlamak adına verdiğiniz emekler, takdir ve minnetle karşılanmaktadır. Jandarma Teşkilatı, modern teknoloji ve çağdaş yöntemlerle donanmış, eğitimli ve profesyonel personeliyle her zaman halkımızın yanında olmuştur. Hukukun üstünlüğünü gözeterek, insan haklarına saygılı bir şekilde görevlerini yerine getiren jandarmalarımız, toplumun güvenini kazanmış ve takdir edilmiştir.

Bu özel günde, Jandarma Teşkilatı’nın 184. Yıl dönümünü kutlarken, geçmişteki başarılarınızı anımsıyor ve gelecekteki hedefleriniz için size güvenimizi ifade etmek istiyoruz. Sizler, cesaretiniz, fedakârlığınız ve özverili çalışmalarınızla ülkemizin güvenliğini sağlamaya devam edeceksiniz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Jandarma Teşkilatı’nın 184. yıl dönümünde, siz jandarma personelimizin ailelerine de teşekkür ederken, Jandarma Teşkilatı’nın 184. yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz..

Paylaş