YILDIRIM KAYMAKAMINI ZİYARET

Bursa- Büyükorhan, Nevşehir- Kozaklı, Balıkesir- Balya ilçesinde Kaymakam vekilliği, daha sonra asaleten Sivas- İmranlı, Bingöl Kiğı Kaymakamlıkları, Bingöl ve Amasya Vali yardımcılıkları, Balıkesir- Sındırgı, Kırıkkale- Keskin ve Konya –Çumra Kaymakamlığı görevlerinde        bulundu. 

31 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararnameyle Kocaeli Vali Yardımcılığına, 31 Ağustos 2010 tarih ve 903/8404 sayılı Valilik oluruyla da Gölcük Kaymakamlığı görevine vekâleten başlamış, 29 Ağustos 2011 tarih ve 2011/646 sayılı kararnameyle Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinden Gölcük Kaymakamlığı görevine asaleten atanmıştır. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bursa Yıldırım İlçe Kaymakamlığı görevine getirilmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi Yıldırım İlçe Kaymakamı Sayın Adem YAZICI’ yı makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, dernek hakkında ve yapmış oldukları faaliyetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulunurken son zamanlarda gazi ve şehit ailelerinin isimlerini kullanarak kendilerine çıkar elde eden kişiler ve derneklerle ilgili şikâyetlerini dile getirip bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini kendilerinden talep etmiştir.

Yıldırım İlçe Kaymakamı Sayın Adem YAZICI, uzun yıllardır çeşitli İl ve İlçelerde görev yaparken bu şikayetlerle ilgili gerekli önlemleri almışızdır. Gazi ve şehitlerin adlarını kullanarak kendilerine çıkar sağlayan kişi ve kurumlara geçit vermeyeceklerini ifade ederken gazi ve şehit ailelerine de gerek şahsım gerekse kurumum olarak gerekli destekleri vermeye devam edeceğiz. Önümüzde ki günlerde de İlçemizde bulunan gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyip çözüm konularında elimizden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

 

Paylaş