ARİFE GÜNÜNDE ŞEHİTLER KABİRLERİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu şehitlikler ziyareti gazi, şehit aileleri ve askeri erkânın katılımı ile gerçekleşti.

Pınarbaşı Şehitliği ve Hamitler Şehitliği, Kurban Bayramı'nın arife gününde gazi, şehit ailelerinin katılımları ile ziyaret edilerek tüm şehitler dualarla anıldı. Vatanları uğruna canlarını feda etmiş kahraman şehitlerimiz, bu kutsal mekânlarda gönüllerde ölümsüzleşti. Dualarla yükselen manevi atmosfer, kahraman şehitlerin anısını yaşatmanın ve minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolu olarak önemli bir anlam taşıyor. Arife günü, şehitliğe gelen aileler, dualarını okuyarak şehitlerimize ve vatanımız için canını feda eden diğer kahramanlara şükranlarını sundu. Şehitlikte sessizlik, hüzün ve saygıyla dolu bir atmosfer yaşanırken, bu ziyaretler, şehitlerimizin fedakârlıklarına, emanetlerine sahip çıkmamızı pekiştirdi. Hamitler Şehitliği, Pınarbaşı Şehitliği, vatan sevgisiyle tekrar tekrar tutuşanların bir araya geldikleri bir mekân olmaya devam edecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu şehitlikler ziyaretine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa Merkez Komutanı Albay Ferhat ÖZBAY, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Orhan Bayrak, Yaşar YARAR, Bursa İl Jandarma Personel Daire Başkanı Binbaşı Selim YUMAK gazi ve şehit aileleri katılım sağladılar.

Paylaş