TAN VE YAYGEN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden olan, Gazi Rasim TAN' ın kızının düğün töreni, TAN ve YAYGEN aileleri ve yakın dostlarının katılımı ile gerçekleşti.

TAN ve YAYGEN ailelerinin düğün töreni, 15.07.2023 tarihinde İnegöl’ de Aydoğdu Düğün Salonu da davetlilerin, törene katılımı ile başlarken, düğün pastasının gelin ve damat tarafından kesilmesini ardından genç çiftlerin mutluluğuna tanıklık edildi. Düğün töreni boyunca, canlı müzik eşliğinde gece boyunca gönüllerince oynayıp dans ederek genç çiftlerin mutluluğu paylaşıldı. Gazi Rasim TAN, kızının düğününü ve mutluluğunu görmekten dolayı büyük bir gurur ve sevinç duyduğunu ifade etti. Aynı zamanda kızı ve damadının mutluluğu için en iyi dileklerini iletirken uzun, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni etti.

TAN ve YAYGEN ailelerinin düğün törenine, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladılar. Dernek Başkanı ŞENOL hayatlarından saygıyı ve hoşgörüyü eksik etmemelerini söyleyip genç çiftlere mutluluklar diledi.

Paylaş