İL MÜDÜR YARDIMCISI YAŞAR YARAY DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ‘ nı Bursa Aile Sosyal Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı ve Şehit Gazi biriminden sorumlu Yaşar YARAY ziyaret etti.

Bursa Aile Sosyal Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı ve Şehit Gazi biriminden sorumlu Yaşar YARAY, Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesinde bulunan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Üyeleri, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Dernek Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını ve isteklerini iletirken, gazi ve şehit aileleriyle birlikte sosyal faaliyetler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Derneği ziyaretlerinde şehit yakınları ve Gazilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İl Müdür Yardımcısı Yaşar YARAY sık sık ziyarete geleceğini ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yaşar YARAY ‘a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Paylaş