TÜMŞAD TAN ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Orman Bölge Müdürünü ziyaretinde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Bursa Orman Bölge Müdürü Esat ŞİMŞEK’ i makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bölge Müdürü Esat ŞİMŞEK’ e görevinde başarılar dileyip dernekleri, çalışmaları ve kendisi hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Orman Bölge Müdürlüğü, Gazi ve Şehit aileleri ile birlikte, gazilerimizin ve şehitlerimizin ismini yaşayacağı alanda fidan dikme projesini yapılması yönünde talepte bulundu. Dernek Yönetim Kurulunda bulunan gazi ve şehit aileleri kendilerini tanıtıp, yaşadıklarını ve yapmak istedikleri düşüncelerini paylaştı.

Bursa Orman Bölge Müdürü Esat ŞİMŞEK ziyaretlerinden dolayı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Bölge Müdürü Esat ŞİMŞEK, Vatan savunmasında canlarını ve uzuvlarını feda eden aileleri ile birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederken, dernekle birlikte proje yapa bileceklerini, gazi ve şehit ailelerine gerekli katkıyı sunacaklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Orman Bölge Müdürü Esat ŞİMŞEK’ e ziyaret anısı taktim etti.

Paylaş