MEHMED ZAHİD KOTKU YURT MÜDÜRLÜĞÜNDEN DERNEĞE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret eden Mehmed Zahid Kotku Yurt Müdürü Salih Zeki MAZLUM, Diyanet İşleri Personeli İbrahim KONAK, Yurt Yönetim Personeli Can ZENGİN, Yurt Yönetim Personeli Ahmet KAMA, Yurt Yönetim Personeli Mehmet Said AĞIRMAN, Öğrenciler Berke ŞAHİN, Abdurrahman ŞANLI, Ertuğrul UZUN, İlkay YARALI, Abdulmelik ARSLAN, Vahit DALKIZAN, ABDUL RAHMAN HANIFE ve Ahmet DEMİRCAN’ I dernek yönetimi karşıladı.

Toplantı salonunda Dernek Başkanı Metin ŞENOL, dernek hakkında ve faaliyetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Yurt Müdürü Salih Zeki MAZLUM’ a 18 Mart şehitleri anma günü dolayısıyla tüm öğrencileri Hamitler ve Pınarbaşı şehitliklerinde yapılacak olan törene davet ederken diğer zamanlarda da derneği ziyaret etmelerinden hoşnut olacaklarını dile getirdi. Mehmed Zahid Kotku Yurdu öğrencilerinden tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu. Mehmed Zahid Kotku Yurt Müdürü Salih Zeki MAZLUM el yapımı tepsi hediye etmiştir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Mehmed Zahid Kotku Yurt Müdürü, Diyanet İşleri Personeli, Yurt Yönetim Personeli ve Yurt Öğrencilerine derneği ziyaret ederek göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti. 

 

Paylaş