İL JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu, Bursa İl Jandarma Komutanını makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR' u makamında ziyaret ettiler. Denek Başkanı Metin ŞENOL, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 9 Ağustos 2023 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında şehit düşen kahraman silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anarak baş sağlığı taziyesinde bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR' a derneklerine ve gazi, şehit ailelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür edip plak takdiminde bulundu.

Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 9 Ağustos 2023 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında şehit düşen kahraman silah arkadaşlarımıza, Allah’ tan rahmet yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar dilerken, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize de sabır ve baş sağlığı dileriz dedi. Tümgeneral Tekin AKTEMUR yaşadığımız bu olayda şehit ve gazilerimiz oldu işte gazi ve şehitlerimizin önemi, bizler sizlere minnettarız her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz; dedi.

Paylaş