GAZİ RÜSTEM ÖZDEMİR İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Balıkesir Edremit İlçesinde ikamet eden Gazi Rüstem ÖZDEMİR’ i ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri gaziyi evinde ziyaret ettiler. Gazi Rüstem ÖZDEMİR 1968 yılında vatani görevini yaparken yaralanarak gazi olduğunu, yaralandıktan sonra, Balıkesir Edremit İlçesinde çeşitli işlerde çalışarak hayatına devam ettiğini söyledi. Gazi Rüstem ÖZDEMİR yaşının vermiş olduğu rahatsızlıklar ve kanser teşhisinden sonra birçok kez ameliyatlar geçirdiğini konuşmada ve yemek yemede sorunlar yaşadığını ifade ederken, Dernek Başkanı ve yönetim kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gazi Rüstem ÖZDEMİR’ e geçmiş olsun dileklerini iletirken, camialarının, tüm toplumun dayanışma ve destek içinde olmalarını, bu tür anlamlı ziyaretler, toplumun ve gazi şehit ailelerinin birbirine olan bağlılığını ve duyarlılığını artıracağını ifade edip, gazinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Paylaş