SAHA AMİRİ ÖMER İLKER ALKAN I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Artvin Oruçlu Köy Muhtarı Kamil YALÇIN ile Artvin Özel İdare Müdürlüğü Saha Amiri Ömer İlker ALKAN' a bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret, Saha Amiri Ömer İlker ALKAN' ın makamında gerçekleşti.

Ziyaret sırasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Artvin Özel İdare Müdürlüğü Saha Amiri Ömer İlker ALKAN' a kendileri ve dernekleri hakkında bilgi verdi. Başkan ŞENOL, Artvin ilinde ikamet eden gazi ve şehit ailelerinin kendilerine bazı taleplerde bulunduğunu ve bu taleplerin yerine getirilmesi konusunda destek istediklerini belirtti. Aynı zamanda günümüze kadar sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, bu anlamlı ziyaretiyle Artvin Özel İdare Müdürlüğü Saha Amiri Ömer İlker ALKAN' a teşekkür plaketi sundu.

Artvin Oruçlu Köy Muhtarı Kamil YALÇIN da, yıllardır hem kendi köyüne hem de diğer köylere sağladığı destekten dolayı Saha Amiri Ömer İlker ALKAN' a teşekkür etti ve görevinde başarıları diledi.

Artvin Özel İdare Müdürlüğü Saha Amiri Ömer İlker ALKAN, ziyaretten dolayı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Artvin Oruçlu Köy Muhtarı Kamil YALÇIN şunları söyledi: "Biz burada huzur içinde yaşıyorsak, bu gazi ve şehitlerimizin vatan sevgisi sayesindedir. Şehitlerimize, vefat eden gazilerimize Allah’ an rahmet hayatta olan Gazilerimize sağlıklı bir ömür dilerken, gazilerimize ve şehitlerimizin emanetlerine sonsuza kadar elimizden gelen desteği ve hizmetleri vermeye hazırız olduklarını ifade etti. Artvin Özel İdare Müdürlüğü olarak sadece gazi ve şehit ailelerine değil, Tüm birimlerimize tüm vatandaşlarımıza gerekli desteği sağlıyoruz." Dedi.

 

Paylaş