KARASU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gazi Erhan KARASU’ nun oğlu Mehmet Emin KARASU’ nun sünnet düğünü Sultan Düğün Salonunda davetlilerin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Gazi Erhan KARASU’ nun oğlu Mehmet Emin KARASU’ nun sünnet düğününe, Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Şube Şefleri, çalışanları, kurumda çalışan gazi ve şehit aileleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu ailesi ve davetliler katılım sağladılar. Sünnet düğünü, Mehmet Emin KARASU’ nun taht ile salona girişi ve pasta kesilmesi, ailenin dansı ve takı merasimi ile devam etti. Sünnet düğününde aile ve misafirler gönüllerince eğlendiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Mehmet Emin KARASU’ nun bu özel gününü kutlamak için burada toplandık ve bu vesileyle, oğlumuz Mehmet Emin KARASU’ nun ilerleyen yıllarda büyüyüp gelişip büyük bir insan olacağından ve başarılı bir hayat süreceğinden eminiz. Mehmet EMİN in hayatı boyunca mutluluk, sağlık ve başarı dolu yıllar geçirmesini dileriz. Bu güzel günümüzü paylaşmak için burada olan herkese teşekkür ediyoruz. Aileyle birlikte olmak, bu anı daha da özel kılıyor. Gazi Erhan KARASU’ ya ve ailesine cemiyetlerini hayırlara vesile olmasını dileriz dedi.

 

 

Paylaş