BURSA VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ’ A ZİYARET

BURSA VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ’ A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kadim şehrimiz olan, Bursa’ ya vali olarak atanan Mahmut DEMİRTAŞ’ ı makamında ziyaret etti.

Sırası ile Adıyaman, Adana, Mardin illerinde vali olarak görev yapmasının ardından 09.08.2023 tarihinde Bursa’ ya vali olarak atanan Mahmut DEMİRTAŞ 20.08.2023 de Bursa’daki görevine başladı. Bursa Vali Mahmut DEMİRTAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Metin ŞENOL derneklerinin kuruluş amacının şehit ailelerine ve uzuvlarını kaybetmiş gazilerimize ellerinden gelen devlet yardımları ve hizmetleri konusunda yardımcı olmak adına bu kutsal yolda, şehit aileleri ve gazilerimizin refahı için çalışmalarımıza devam etmekteyiz dedi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin selamlarını iletip görevinde başarılar diledi.

Bursa Valisi Mahmut DEMİRTAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Vali Mahmut DEMİRTAŞ, Gazi ve şehit aileleri, ülkenin güvenliği ve bağımsızlığı için büyük fedakârlıkta bulunmuş ailelerdir. Gazi ve şehitlerimiz bu kutsal görevleri sırasında vermiş oldukları büyük mücadele ve fedakârlık, bizlerin, milletimizin her zaman takdirini kazanmıştır. Bu fedakârlıklar aynı zamanda ülkemizin birlik ve beraberliğini yapı taşıdır. Gazi ve şehit aileleri, ülkemizin birlik ve bütünlüğünün korunması için verdikleri destansı mücadelede her zaman hatırlanmalı ve desteklenmelidir dedi.

 

Paylaş