BERAT GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

BERAT GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Kurtuluş,

Af ve arınma…

Geçmişin bugünle, üzüntünün neşeyle, umudun gerçekle, öfkenin sabırla barışması için vesile olan , merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi Berat Kandilimiz Mübarek olsun..!

Bu mukaddes gecenin feyz ve bereketinden istifade edebilmek, ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek için bu müstesna zaman dilimlerini bir fırsat olarak değerlendirmeli, kazançlı ve bereketli bir amaca dönüştürmeliyiz. Kutlu bir zaman dilimi olan bu gecenin kurtuluşumuza, manevi arınmamıza ve gönül dünyamızın temizliğine vesile olmasını dileriz. Kırılan kalpleri onarmak, dargınlık duvarlarını yıkmak, kin, nefret ve intikam duygularını aşmak için fırsat olan bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini yüce Allah’tan niyaz ederiz.

Yüce Mevla'mız, günah yüklerinden arınmış, suçlarından berat etmiş, hayra anahtar, şerre kilit olmaya azmetmiş yüreğini imana açmış, ömrünü Salih amellere adamış kullar olarak Ramazan'a ulaşmamızı nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Şehit yakınları , Gazilerimiz ve ailelerinin olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Gecesi’ni tebrik eder , Yüce Allah’tan yeryüzündeki bütün mazlumların kurtuluşunu, zulmün yerini adalete, hüznün yerini sevince bırakmasın, bağışlanma ve tövbe dileklerimizin kabulünü temenni ediyoruz.

Berat Gecemiz mübarek olsun..

Mustafa IŞIK

Genel Başkan

Paylaş