BOZBEY DEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Önceki Dönem Nilüfer Belediye Başkanı ve NİLVAK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa BOZBEY 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Önceki Dönem Nilüfer Belediye Başkanı ve NİLVAK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa BOZBEY, Büyükşehir Meclis Üyesi Yalçın IŞIKYILDIZ ve Meclis Üyesi Sedat AKAR 19 Eylül gaziler günü öncesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular. Dernek Yönetimi ve gazi şehit aileleriyle bir araya gelen Mustafa BOZBEY, Bugün milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu temsil eden, vatanımızın bağımsızlığı için özveriyle savaşan siz kahraman gazilerimizi onurlandırma günüdür. Sizler, sürekli olarak yaşam ve huzur için gösterdiğiniz kahramanlıklarla tarihimize adınızı altın harflerle yazdınız. Siz gazilerimizin sadakati, gösterdiğiniz cesaret, azim ve fedakârlıkla büyük bir örneksiniz. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak için canınızı hiçe sayan gazilerimize minnettarlığımızı ifade etmek isterim. Sizler, bu vatanın koruyucuları ve güvencesisiniz. Türkiye Cumhuriyeti olarak sizlere olan borçlarımızı ödememiz mümkün değil, ancak sizlere olan sevgi ve saygımızı her zaman dile getirmeliyiz. Sizlerin anıları ve fedakârlıkları, gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya devam edecek. Ülkenin her köşesinde huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlayan siz değerli gazilerimize minnettarız. Bu özel gün vesilesiyle, sizlere sağlık, mutluluk ve huzur diliyor, gösterdiğiniz fedakârlıklar için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Önceki Dönem Nilüfer Belediye Başkanı ve NİLVAK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa BOZBEY, Büyükşehir Meclis Üyesi Yalçın IŞIKYILDIZ ve Meclis Üyesi Sedat AKAR’ a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş