GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla, Bursa Müftülüğünün düzenlemiş olduğu, Program’da, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube üyeleri, Ulu camide bir araya geldiler.

Bursa Müftüsü Yavuz Selim KARABIYIK’ ın düzenlemiş olduğu 19 Eylül Gaziler günü anma etkinlikleri kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube üyeleri ile Ulu camide sabah namazında bir araya geldiler. Kılınan sabah namazının ardından katılım sağlayan gazi ve şehit aileleri ile birlikte müftülük tarafından verilen kahvaltıda buluştular. Bursa Müftüsü Yavuz Selim KARABIYIK 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla 81 ilde sabah namazında gazi ve şehit aileleri ile buluşma gerçekleştiğini ifade etti. Müftü Yavuz Selim KARABIYIK gaziliğin ve şehitliğin ne denli önemli olduğunu, vatan, millet ve inanç uğruna canlarını, uzuvlarını feda eden kahramanların unutulmayacağını hep gönüllere yaşatılacağını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyeleri 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla, Hamitler Kabristanlığında bulunan gazi kabristanlığını ziyaret ederek dualarla andılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem ERDEM 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla düzenlemiş oldukları programdan dolayı, Bursa Müftüsü Yavuz Selim KARABIYIK’ a teşekkür ettiler.

Paylaş