IŞIKLAR JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığına atanan Pilot Kıdemli Albay Celal Kürşad KONUKÇU' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yöneticilerini Okul Komutanı Pilot K. Albay KONUKÇU okul kapısında karşıladı. TÜMŞAD başkanı Metin ŞENOL tarihi okul binası girişinde bulunan okul şeref defterini imzaladıkları sonra, Albay KONUKÇU, TÜMŞAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine okulun şeref salonunu gezdirirken sonra makamında ağırladı. TÜMŞAD Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Okul Komutanı Albay KONUKÇU’ ya derneklerinin tarihçesi, çalışmaları ve faaliyetlerini anlattı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Albay KONUKÇU’ ya yeni görevinde başarılar dilerken, göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı'na atanan Pilot Kıdemli Albay Celal Kürşad KONUKÇU dernek başkanı ve yönetim kurulunu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederken, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube başkanı ve yönetim kurulunu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Albay Celal Kürşad KONUKÇU Sizlerin bu ziyareti, yaygın olarak ulusal değerlere sahip olduğunuz değerin ve fedakârlığınızın bir göstergesidir. Sizler, milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını ortaya koymuş, şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri olarak büyük bir özveriyle hareket etmiş insanlarsınız. Dernek olarak yaptığınız çalışmalar, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarının korunması ve onların yaşam özgürlüğünü artırma amacını sağlamaktır. Bu değerli çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri olarak şehitlerimizin emanetlerinin ve gazilerimizin yanındayız ve her zaman destekçileri olmaya devam ediyor. Sizlerle bir araya gelmek, bizim için büyük bir onurdur. Bu ziyaretinizin, birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağı gibi başarılı çalışmalar yapmanızda vesile olacaktır. Sizlere tekrar teşekkür ediyor, ziyaretinizin anısını daima gururla taşıdığımızı belirtmek isterim. Başarılarınızın devamını diliyor, sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam sürmenizi temenni ediyorum dedi.

Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okul Komutanı Pilot Kıdemli Albay Celal Kürşad KONUKÇU TÜMŞAD ziyaretçilerini okulun kapısına kadar refakat ederek uğurladı.

 

Paylaş