CHP İL YÖNETİCİLERİNDEN DERNEĞE ZİYARET

16 Eylül 2023 tarihinde yapılan, Bursa CHP İl Başkanlığı seçimleri ile göreve gelen CHP İl Yöneticileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Bursa CHP İl Başkanlığı'nın Sosyal Politikalar Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Ayhan DÖNER, İl Başkan Yardımcısı Sabiha ADALI ve Sosyal Politikalar Komisyon üyeleri ilk ziyaretlerini, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ederek başladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL derneğin faaliyetleri ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken gazi ve şehit ailelerinin sorunlarına da değindi. CHP İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Komisyon Başkanı Ayhan DÖNER “Cumhuriyet’imizin 100. yaşını büyük coşkularla kutladığımız bugünlerde bizlere Cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, şu anki huzurla, güvenle yaşamımızı sağlayan kahraman gazilerimize, aziz şehitlerimize şükran ve minnetlerini ifade etti. Komisyon Başkanı Ayhan DÖNER gazi ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerine yerel de ve genel de ellerinden gelen tüm desteği ver meye hazır olduklarını ifade edip dernek başkan ve yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa CHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan DÖNER, İl Başkan Yardımcısı Sabiha ADALI ve Sosyal Politikalar Komisyon üyelerine ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulu ve üyeleri adına teşekkür etti.

Paylaş