KAYMAKAM MURAT SÜZEN TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ve Kaymakam adayı Muhammet Ali Yolal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini Ziyaret Etti;

Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Kaymakam Süzen, gazi ve şehit aileleriyle bir araya gelerek birlikteliklerinden bahsetti. Sayın Murat Süzen, görev yaptığı illerde gazi ve şehit aileleri ile olan sürekli iletişimini vurgulayarak, ailelerle halen devam eden görüşmelerden bahsetti. Nilüfer İlçesi'nde ikamet eden gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret etmeyi sürdüren, Süzen, gazi ve şehit ailelerine imkânlar dâhilinde ellerinden gelen tüm destek için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirerek ailelerle sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Sayın Süzen, ailelere baş sağlığı dileklerini ileterek, tüm şehitler ile ahrete intihal eden gazileri rahmetle anıp ve hayatta kalan gazilere sağlıklı yaşamlar diledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol, Kaymakam Murat Süzen' e gazi ve şehit ailelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Şenol, yapılan ziyaretin önemini vurgulayarak, Kaymakam Süzen' in duyarlı yaklaşımının gazi ve şehit aileleri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti.

 

Paylaş