ORHAN KARA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ Nİ ZİYARET ETTİ

Orhan Kara İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtı Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Yerleşkesinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, dernek başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından öğrenci ve öğretmenlere sıcak bir karşılama yapıldı. Öğrenci ve öğretmenler, konferans salonunda gerçekleşen buluşmada dernek başkanı Şenol' dan, dernekleri ve gazilikle ilgili bilgi alarak merak ettikleri konularda sorular sorma fırsatı buldular.

Dernek başkanı Şenol, öğrencilerle birlikte sergi alanını ziyaret etti ve çocuklara, öğretmenleri ile birlikte karnelerini dağıtarak keyifli anlar yaşattı. Bu özel günün anısını ölümsüzleştirmek adına öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretin sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL, öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip başarılar dileyerek, bu güzel etkinliğin dernekleri için anlamlı olduğunu ifade etti.

Paylaş