TÜMŞAD GENÇLİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, şehit ailelerine ve gazilere yönelik sunduğu destek ve hizmetlerle bilinen Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN ve Muhasip İsmail GÖKÇEN, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut TURUNÇ' la bir araya geldi. Ziyarette, Dernek Başkanı ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gazi ve şehit ailelerine katkıları için teşekkürlerini iletti. Ayrıca Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut TURUNÇ' a yeni görevinde başarılar diledi.

Şube Müdürü Mahmut TURUNÇ, geçmişte olduğu gibi gelecekte de gazi ve şehit ailelerine yönelik desteklerini sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti. TURUNÇ, kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayarak, gazi ve şehit ailelerine yönelik davranışlara devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden TURUNÇ, gazi ve şehit ailelerine selamlarını iletti.

Paylaş