ŞEHİT FERHAT DEMİR DUALARLA ANILDI

Fırat Kalkanı operasyonu sırasında Suriye'nin El-Bab bölgesinde teröristlerin gerçekleştirdiği intihar saldırısında şehit düşen Ferhat DEMİR, 7. yıl dönümünde dualarla anıldı. Şehidin ailesi, Samanlı Mahallesinde bulunan evlerinin önünde düzenlenen anma programında bir araya geldi.

Garnizon Komutanı ve Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN, Bursa Merkez Komutanı Topçu Albay Memduh YILMAZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Cevdet AKAÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Kadir TAŞÇI gibi önemli isimlerin de katılım sağladığı mevlit programı, duygusal anların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti.

Şehidin ailesi, yakınları, gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen katılımcılar, dualar eşliğinde şehit Ferhat DEMİR' i anarak, ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Mevlit programına katılan protokol ve vatandaşlar, birlikte geçirilen bu anlamlı günü paylaşmanın yanı sıra şehidin aziz hatırasını yaşatma konusundaki kararlılıklarını bir kez daha ortaya koydular.

 

Paylaş