4 İTFAİYE PERSONELİ TÖRENLE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Bursa-Harmancık kara yolunun Orhaneli ilçesine bağlı Nalınlar Mahallesi'ndeki orman deposu mevkisin de hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekibi, 16 RK 960 plakalı araçla bu kazaya müdahale etmek üzere yola çıktı. Olay yerine 200 metre kala yağışın etkili olduğu bölgede yoldan çıkan itfaiye aracı şarampole devrilerek 4 itfaiye eri hayatını kaybetmiştir.

Hayatını kaybeden 4 itfaiye erine Bursa Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, çeşitli siyasi partilerin Millet Vekilleri, İl başkanları, Kurum Müdürleri, STK Başkanları ile vatandaşlar katıldılar. Törenin ardından 3 itfaiye personeli için saat 12:00 de Orhaneli Merkezinde düzenlenecek törenin ardından; İsmail KAYA Orhaneli Merkez Cami’ inde kılınacak öğle namazına müteakip Orhaneli mezarlığında defini, Yunus AKŞİT Orhaneli Karaoğlanlar Mahallesi Cami’ inde kılınacak olan namazın ardından Karaoğlanlar mezarlığına defnedilecek, Aydın DOĞRU Orhaneli Akçabük Mahallesi Cami’ inde kılınacak olan öğle namazına müteakip Akçabük mezarlığına defnedilecek, Sinan AMİL Kestel Selahattin Yıldız Cami’ inde kılınacak olan öğle namazı sonrası Kestel merkez mezarlığında defini yapılacaktır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak elim kaza sonucu hayatını kaybeden kahraman itfaiye erlerine Allah’ tan rahmet kederli ailelerine, sevenlerine, iş arkadaşlarına ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan ve çalışanlarına sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

 

Paylaş