DAİRE BAŞKANI HÜSEYİN BURHAN TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin BURHAN, Bursa Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. A. Kadir ZENGİN ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nazım Enes ALTAN ziyarette bulundular.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin BURHAN, sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin gelişimine, değişimine ve dönüşümüne katkılarının büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, Bursa'daki sivil toplum kuruluşlarının hem nicelik hem de nitelik bakımından etkinliğinin en fazla hissedildiği illerden biri olduğunu ifade etti. Sanayileşme ve istihdam dolayısıyla yoğun göç alan şehrin, bu nedenle pek çok sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yaptığını belirtti.

Hüseyin BURHAN, Bursa'nın Türkiye'nin en güzel ve yaşanabilir şehirlerinden biri olma özelliğini sivil toplum kuruluşlarının katılımı olmadan sürdürebilmenin mümkün olmadığını ifade etti. Şehrin geleceğine dair stratejik ve politika oluştururken sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini, önerilerini ve hassasiyetlerini önemsediklerini belirterek, bu kuruluşları Bursa için büyük bir değer olarak gördüklerini dile getirdi. Ayrıca, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare kültürünü geliştirerek şehrin yarınlarını teminat altına aldıklarını ve farklı bakış açılarıyla şehri daha güçlü bir geleceğe hazırlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin BURHAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin BURHAN, Bursa Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. A. Kadir ZENGİN ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nazım Enes ALTAN’ a ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan ŞENOL, dernekleri ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Bursa'da yapılacak tüm faaliyetlere destek olacaklarını belirtti. Ayrıca, gerçekleştirdiğimiz tüm etkinliklere Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak sağladıkları destek için teşekkür ederiz. Bu destekleri için kendilerine ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ' a şükranlarımızı sunarız, dedi.

 

Paylaş