DEĞİRMEN GENÇLİK PROJESİ, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Yıldırım Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen Değirmen Gençlik projesi, toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı işbirliğiyle bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel anı paylaşmak üzere Değirmen Gençlik yöneticileri, öğrencileri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ile TURAN ailesini ziyaret etti.

Değirmen Gençlik projesi, toplumsal dayanışma, sosyal sorumluluk, yeşil ve çevre duyarlılığı, insan hakları ve hayvan hakları gibi birçok sosyal konuda projeler üretirken, şehit ve gazi ailelerini de unutmadı. Gönüllü Değirmen Gençlik grubu, 15 Ekim 2012 tarihinde Hakkari Çukurca ilçesi Kazan Vadisi bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Üsteğmen Aykut KÖROĞLU' nun ailesini evlerinde öğrencilerle birlikte ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Bu anlamlı ziyaret, hem şehit ailesine duyulan saygıyı göstermek hem de toplumsal birlikteliği güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Değirmen Gençlik projesi, benzer etkinliklerle toplumun çeşitli kesimlerine elini uzatmaya devam ederek sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Paylaş