TERÖRE, TERÖRİSTLERE, VATAN HAİNLERİNE VE TERÖR SEVİCİLERE ASLA GEÇİT VERMEYEN KULP KAYMAKAMI YALNIZ DEĞİLDİR.

TERÖRE, TERÖRİSTLERE, VATAN HAİNLERİNE VE TERÖR SEVİCİLERE ASLA GEÇİT VERMEYEN KULP KAYMAKAMI YALNIZ DEĞİLDİR.

Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak AKELLER' in Cuma hutbesinde sergilediği milli şuur ve devlet adamı sorumluluğuyla ilgili bir konuyu paylaşmak istiyoruz.

Sayın Kaymakamımız, Cuma hutbesinde şehitlerimizle ilgili bölümü okumayan bir imamı uyarmış ve bu sorumsuzluğa karşı duyarlı bir tavır sergilemiştir. Bu davranışıyla, milli değerlere sahip bir devlet adamının sorumluluklarını yerine getirdiğini bir kez daha göstermiştir.

Şehit aileleri ve gazilerimiz adına, Sayın Kaymakamımıza duyduğumuz minnet ve teşekkürü ifade etmek isteriz. Kendisi, milletimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak için gösterdiği bu hassasiyetle, toplumsal değerlerimizi koruma yolundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur.

Ancak, maalesef son zamanlarda sosyal medyada Sayın Kaymakamımıza karşı yapılan saldırıları ve algı oluşturma çabalarını da gözlemlemekteyiz. Unutulmamalıdır ki, bu tür çirkin girişimler, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alarak toplumda ayrışma yaratmaya yönelik çabaların bir parçasıdır. Bizler, bu tür karanlık zihniyetlere karşı birlik olma, dayanışma ve sağduyu ile hareket etme konusundaki kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Sayın Kaymakamımızın yaptığı uyarı ve milli şuuru ön planda tutma çabası, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamıştır. Bu vesileyle, tüm hemşerilerimizi, milletimizin birlik ve beraberliği için sorumlu ve duyarlı olmaya davet ediyor, kamuoyuna bu konudaki duyarlılığınızı ve desteklerinizi sürdürmenizi temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Paylaş