BİR ŞEHİT BİR ÖYKÜ BİR ŞİİR KİTABIN İKİNCİ CİLT TANITIMI

"Bir Şehit, Bir Öykü, Bir Şiir" adlı kitabın ikinci cilt tanıtımı, Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtı Dernekler yerleşkesinde gerçekleşti. Kitabın koordinatörlüğünü Harun Yıldırım üstlenirken, 22. Dönem Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu'nun koordinasyonuyla düzenlenen etkinlik, duygu dolu anlara sahne oldu.

Tanıtıma, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Akaç, yazarlar Yüksek Akdemir, Sibel Koruk Ayaz, Şifanur Özçelik Şirin, Zekiye Zümra Ak, Makbule Acar Yeni, Hatice Türkmen Yurtsever, Tülay Yaşargün Domanic, Yasemin Özer Özdemir ve Güler Erdem, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına, Büyük Birlik Partisi Bursa İl Yöneticisi Erdal Efe, Kalbimdeki Umut Derneği Başkanı Serkan Kartuna ile gaziler, şehit aileleri ve yakınları katılım sağladı.

Faruk Anbarcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bir Şehit, Bir Öykü, Bir Şiir" adlı kitabın ilkini ailelerle ve okuyucularla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aynı mutluluğu ikinci ciltle tekrar yaşamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Anbarcıoğlu, Bursa'da bulunan şehitlerin hikâyelerini anlatarak, şehitlerin ailelerine yazarlarla birlikte kitap hediye ettiklerini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol ise Bir Şehit, Bir Öykü, Bir Şiir adlı kitabın koordinatörü Harun Yıldırım'a, Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu'na ve yazarlara gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti. Etkinlik detaylı olarak haberleştirildi.

 

Paylaş