TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ BURSA ŞUBE BAŞKANI ADEM ERDEM GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi, Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 18. Genel Kurul ile bir kez daha liderini seçti. 03.03.2024 tarihinde düzenlenen kurulda, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem ERDEM, tek aday olarak katıldı ve bütün oyları alarak güven tazeledi.

Adem ERDEM, genel kurulda yaptığı konuşmada gazilik kavramının önemine vurgu yaparken, üç yıl boyunca derneklerini daha da birleştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ötekileştirmek yerine birleştirmeyi amaçlayan ERDEM, derneklerine ayrılan birçok gaziyi tekrar kazanmış olmanın gururunu paylaştı.

Tayyare Kültür Merkezi'ndeki genel kurula Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Beyazıt YUMUK, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ş. Fetih YILDIZ, İyi Parti Milletvekili Selçuk TÜRKOĞLU, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar ELMAS, AK Parti Bursa İl Yönetim Kurul Üyesi Tarık AKMAN, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcıları Cevdet AKAÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Türkiye Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin FIRTINA gibi önemli isimler ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katılım sağladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Adem ERDEM' in Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı'na tekrar seçilmesi nedeniyle kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi

 

Paylaş