GAZİ FAHRİ KORKMAZ DUALARLA ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Üyesi ve Kıbrıs Gazisi Fahri KORKMAZ, 05 Ocak 2023 tarihinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. 1981 yılında Kıbrıs'ta vatani görevini yaparken bacağından yaralanarak gazilik unvanını alan KORKMAZ, sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Eşi Fatmagül KORKMAZ ve çocukları, Gazi Fahri KORKMAZ için Anadolu Merkez Camii'nde düzenlenen mevlit programında dualarla anılmıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, mevlit programına katılan gazi ve şehit aileleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Gazi Şehit Birimi çalışanları ile vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Metin ŞENOL, Gazi Fahri KORKMAZ’ a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, tüm şehitler ve gaziler için duaların yapıldığı bir anma töreni düzenlenmiştir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, gazi ve şehit ailelerine destek olmaya devam edeceklerini belirtmiştir.

 

 

Paylaş