DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRÜ VE EKİBİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat ÇANAK ve beraberindeki Denetimli Serbestlik çalışanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

ÇANAK, ziyaretin önemine vurgu yaparak, "18 Mart'ta tarihi bir zaferi yazan ve tarihe altın harflerle kazınan Çanakkale destanının 109. Yılının arifesinde, şehit ailelerini temsil eden derneği ziyaret etmek bizler için önemli bir görevdir." dedi. Bu toprakları bizlere vatan kılan, göğsünü siper eden, vatanımızın ve milletimizin istiklali ve bölünmezliği uğruna canlarını seve seve vererek şehitlik mertebesine ulaşmanın mutluluğu içinde yatan aziz şehitlerimizi anmak ve hatırlamak, onların ebedileşen hatıraları önünde eğilmek, Türk Milletinin ölümsüzlüğünü bir kez daha dünyaya haykırmak bizler için bir vatan borcudur" şeklinde konuştu.

ÇANAK, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, millete bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatan, bağımsızlık, milli birlik ve bütünlük uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti. Ayrıca, Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ise, Cihat ÇANAK ve çalışma arkadaşlarının böylesi anlamlı bir günde kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş