OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DÜNDAR, GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gazi ve şehit aileleriyle bir araya gelerek iftar yemeği düzenledi. Bursa'nın merkezi konumundaki Kent Meydanı'nda, Bursa’nın önemli projelerinden biri olan Osmangazi Kent Meydanı'nın ilk bölümünde bulunan Meydan Lokantası'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Dündar, gazi ve şehit ailelerini misafir etti. Samimi bir atmosferde geçen iftar yemeğinde Başkan Dündar, masaları tek tek dolaşarak gazi ve şehit ailelerine hoş geldiniz dedi.

İftar yemeğinin ardından kürsüye çıkan Başkan Dündar, vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin yakınlarına ve kahraman gazilerimize fedakârlıkları karşısında minnet duyduklarını ifade ederek, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sağlık ve afiyet dileğinde bulundu.

Başkan Dündar, Bursa'nın vizyon projelerinden biri olan Kent Meydanı'nın 37 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu ve içerisinde yeraltında 4 katlı 2 bin araçlık otopark, nikah salonu, millet kıraathanesi ve uygun fiyatlarla hizmet verecek bir meydan lokantası gibi sosyal alanların bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Kent Meydanı'nda ramazan öncesi düzenlenen 6 konserde 250 bin kişinin buluştuğunu ve meydana araçlarıyla gelen vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yapılan otoparkın büyük bir ihtiyacı karşıladığını vurguladı.

Başkan Dündar, 15 yıldır Osmangazi'ye hizmet ettiğini ve bundan sonra da aynı şekilde hizmet etmeye aday olduğunu ifade ederek, iftar yemeğine katılan gazi ve şehit ailelerine teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Şehit eşi Sevim Gürkan ise şahsı ve üyeleri adına Başkan Dündar'a teşekkür ederek, gelecek süreçteki çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Paylaş