MİNİKLERDEN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Reşi Paşa İlköğretim okul Müdürü Arif SAVAŞ’ a öğretmenlerine ve öğrencilerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Reşit Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, Mihraplı Şehitlik Anıtı Dernekler Yerleşkesinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ettiler. Bu ziyaret, öğrencilere büyük duygusal ve milli bir deneyim yaşattı.

Okul Müdürü Arif SAVAŞ, 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezberleyen öğrencileri seçti. Bu öğrenciler, vatan sevgisi ve bağımsızlık için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi anlamak amacıyla önce Pınarbaşı Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi'ne götürülerek, şehit aileleri ve kahraman gazilerle tanıştırıldılar.

Dernek ziyaretinde, 4/A öğrencisi Esma BALIKÇI ve 3/B öğrencisi Eda Zehra CAN, İstiklal Marşı'nın on kıtasını okudular ve son kıtada bütün öğrenciler onlara eşlik ettiler. Bu duygusal sunum, gazi ve şehit ailelerini oldukça etkiledi. Başkan Metin ŞENOL, İstiklal Marşı'nı ezberleyen öğrencilere teşekkür ederek, Çanakkale Savaşı'nın, İstiklal Marşı'nın ve bayrağın bir ülke için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Daha sonra, öğrenciler dernek yerleşkesindeki sergi alanını gezdiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Reşit Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Arif SAVAŞ' a, öğretmenlere ve öğrencilere ziyaretleri için teşekkür etti. Dernek Başkanı ŞENOL bu ziyaret, öğrencilerin milli değerlere ve vatan sevgisine duyarlılıklarını arttırmalarına katkı sağlayacaktır dedi..

Paylaş