CHP BURSA İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

 

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak dernek sitemizin kullanılamaz hale gelmişti. Araştırmalar neticesinde Şehit Babası Necdet AYDIN ın katkıları doğrultusunda   LİTERA BİLGİ SİSTEMLERİ , PRODES BİLGİSAYAR VE PROGRAM DESTEK HİZMETLERİ ŞİRKET yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde dernek sitimizin yapımını LİTERA BİLGİ SİSTEMLRİ şirketi üstlenerek en güzel biçimde hazırlanmasına katkı sunmuşlardır.

   Geçtiğimiz günlerde Bursa İlinde yapılan CHP il Başkanlığı seçimlerinde aday olan  LİTERA BİLGİ SİSTEMLERİ , PRODES BİLGİSAYAR VE PROGRAM DESTEK HİZMETLERİ şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şadi ÖZDEMİR kazanmış olması nedeni ile kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ve derneğimize sunmuş oldukları katıdan dolayı teşekkür amaçlı randevu talep edilmiştir.

   CHP il yönetimi aynı gün içerisinde derneğimize dönüş yaparak randevu vermişlerdir. Yönetim olarak verilen randevuya gittik. Başkan ÖZDEMİR bizleri makamında ağırlamıştır. Yapılan görüşmede kendilerine derneğimize sağlamış olduğu katkıdan dolayı teşekkür ettik. Ayrıca yeni görevinde başarılar dilerken dernek faaliyetleri ve sıkıntıları konusunda kendilerinden taleplerde bulunduk. Sayın ÖZDEMİR bizlerin taleplerini not olarak derneğimize elinden gelen katkıyı her zaman sunacağını söylediler.

   Sayın ÖZDEMİR e bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan dolayı şahsım yönetim kurulum ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.       

 

 

  Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

Paylaş