ŞEHİT NAZMİ AYYILDIZ

 

           Diyarbakır ’ın Sur ilçesinde şehit düşen askerimiz Nazmi AYYILDIZ olduğunu öğrenmiştik. 40 gündür sokağa çıkma yasağının olduğu Sur ilçesindeki operasyonda Şehit düşen 25 yaşındaki Bursalı Uzman Çavuş Nazmi AYYILDIZ'ın Acı haber merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’ndeki ailesine jandarma ekiplerince haber verilmişti. 2 yıllık Uzman Çavuş olan Nazmi AYYILDIZ’ın aslen Diyarbakırlı olduğu, Şehit  AYYILDIZ’ın vasiyeti üzerine memleketi olan Diyarbakır’da toprağa verildi.

          Şehit’in ailesinin 17.01.2016 tarihinde Bursa’ya dönüşü ile Yıldırım Belediyesi Şehit'in evinin olduğu yerde çadır kurarak taziyeye gelen kişilerin ağırlanması ve gerekli ikramların yapılması konusunda her türlü önlemi alarak en güzel bir şekilde hizmet etmekteler. Bu akşam Yıldırım Belediyesi tarafından organize edilen mevlit programına Sayın Bursa Millet Vekili ve Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU Sayın Bursa Valisi Münir KARALOĞLU Sayın Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah SALDIK Sayın Bursa Emniyet Müdürü Selami YILDIZ Sayın Yıldırım Kaymakamı Mehmet AYDIN Sayın Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE Sayın Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı ve Yönetimi çok sayıda askeri personel olarak Şehit AYYILDIZ'ın mevlidine katılım sağlarken mahalle sakinleri de mevlit organizasyonuna iştirak ettiler.

           Sayın Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah SALDIK bu organizasyonu düzenleyen Yıldırım Belediye Başkanı İ. Hakkı EDEBALİ ye göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti. Sayın Saldık Şehit in babasına böyle asker sevdalısı bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti . Şehit imizin annesinin yanınada uğrayan Sayın Saldık baş sağlığı taziyelerini sunarak herzaman sizlerin yanındayız elimizden gelen her imkan dahilinde yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

           Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ ve çalışma arkadaşlarına Gazi ve Şehit ailelerine sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder.  Şehit’ AYYILDIZ'a Allahtan rahmet diler geride gözü yaşlı kalan ailesine de  Allahtan sabırlar dileriz.

Tüm ulusumuzun başı sağ olsun.

 

             Metin ŞENOL

             BAŞKAN  

   

Paylaş