YILDIRIMDAN BAKIŞ

 

         Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği ,2847 sayılı Kanuna göre kurulmuş olup bu Kanunun 7 nci Maddesi hükmüne göre Kamu yararına çalışan bir dernek olup Bursa İlinde faaliyet göstermektedir. Bursa il ve ilçeler olmak üzere  üyelerimiz  Balıkesir Çanakkale İllerin de de ikamet eden üyelerimiz olduğundan o üyelerimize de iyi hizmet sunmaya çalışmaktayız. Derneğimizin geliri az olması nedeni ile yeteri kadar üyelerimize destek olamamaktayız. Bursa ilin de 4 merkez ve 13 ilçe belediyesi vardır. Merkez ilçelerimiz derneğimize gerekli katkıyı sunmaktalar. Bu katkının en önemli boyutunu Bursa Büyük Şehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi sunmaktadır.

           19.01.2016 tarihinde Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ yi yıllar öncesinden tanımamıza rağmen defalarca karşılaşmamıza rağmen bu gün makamında yan yana gelip sohbet etme fırsatı bulduk. Sayın EDEBALİ bizleri makamında son derece içten ve samimi olarak karşıladı. Başkanımızın samimiyetine dayanarak onu eleştiren kişilerin haksız yere eleştirdiğini duruşu ve davranışı çalışmaları ile hem yıldırım halkına hem de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine önemli katkılar sunup ayrıca Belediye Bünyesinde Gazi ve Şehit Aileleri Masası kurarak belki de Türkiye de bir ilki gerçekleştirdi bu çalışmasıyla Yıldırım bölgesinde ne kadar gazi ve şehit ailesi var ise tamamı ziyaret edilerek sıkıntı ve ihtiyaçları giderilme konusunda detaylı bir çalışma içerisindeler. Sayın EDEBALİ bizleri tanıdığı için bizlerin aracılığı ile tüm üyelerimize saygı ve sevgilerini ileterek sizlere ne yapsak azdır sözünü yerine getiren belediye başkanlarımızdan birisi olduğunu kanıtlamıştır.

            Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ ye bizlere sağlamış olduğu imkan ve katkılardan dolayı kendisine çalışma arkadaşlarına ve gazi şehit masalarında canla başla görev yapan arkadaşlara şahsım yönetim kurulum ve üyelerimin adına teşekkür eder saygılar sunarım.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş