YENİŞEHİR HAVA LİMANINDAKİ GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

Bursa Yenişehir Hava Limanında çalışan gazi ve şehit ailelerini çalışmış oldukları kurumda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi ve Bursa 1 Bölge Devlet Su İşlerinde çalışan gazilerimizle ziyarette bulunduk.

 Bursa Yenişehir Hava Limanı Müdürü Sayın Recep PAK kurumunda çalışan gazi ve şehit aileleri ile bizleri makamında ağırladı. Sayın PAK’ a derneğimiz hakkında bilgilendirmede bulunduk ve gazi ve şehit ailelerinin kurumlarda yaşamış oldukları sıkıntılar ve çözümleri konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Sayın PAK kurumunda çalışan gazi ve şehit aileleri ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Sayın PAK şahsım ve kurumum olarak gazi ve şehit ailelerine ne yapsak azdır haklarını sala ödeyemeyiz onlar bu vatanın bekası ve huzuru için hayatlarından uzuvlarından vaz geçtiler gazi ve şehitlerimizi saygıyla, minnetle, şükranla anıyoruz ruhları şad olsun dedi.

Bizleri ağırlayan Bursa Yenişehir Hava Limanı Müdürü Sayın Recep PAK ve çalışanlarına şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş